0 Produs(e)

LISTĂ CUMPĂRĂTURI

Skip to Content

Descoperă MaiaPizza
Cu pasiune și drag pentru lucrurile simple, autentice, creăm pentru dumneavoastră cea mai bună pizza cu maia naturală, după o rețetă romană veche. Inspirația noastră este tradiția și istoria din spatele acestui produs atât de iubit și ne dorim ca fiecare pizza savurată la Maia Pizza să fie o experiență desăvârșită a gustului.

Călătoria ta alimentară

Incepe acum

Pizza noastră

Ceea ce face pizza noastră să fie deosebită nu este numai forma ovală, toppingurile savuroase din ingrediente atent selecționate, ci mai presus de toate este vorba de rețeta înrădăcinată în tradiția romană de pregătire și dospire . Dintr-un amestec de făină organică, apă, sare, maia naturală și un strop de ulei de măsline, printr-un proces lent de creștere 100% naturală de până la 72 de ore, obținem un produs deosebit în ceea ce privește calitatea gustului și texturii dar și mult mai ușor de digerat decât blatul clasic de pizza.

Consistența perfectă a aluatului, pufos la interior și crocant la exterior și aroma autentică fac din pizza noastră un deliciu unic de care vă veți îndrăgosti!

maia_pizza_menu_